dimarts, 16 de novembre del 2010

xerrada_amb_Victor_Alexandre


El passat dijous vam tenir una Xerrada amb Víctor Alexandre, autor dels llibres, entre d’altres, “Set dones i un home sol”, “El somriure de Burt Lancaster” i “Una història Immoral”. Va ser una xerrada dinàmica, oberta, sincera, profunda, sobre temes de sempre i sobre temes d’actualitat. Es va parlar d’infidelitat, del que busquen els homes i les dones en una relació, de fantasies, d’infinitat de detalls que fan caure una relació i n’aixequen una altre. I també es va parlar de temes de violència de gènere, com s’hi pot trobar ficada una persona que mai es creuria veure’s en aquest món i què es pot fer per ajudar en aquests casos.
Com veieu, va ser una xerrada molt amena que ens va tenir, sense adonar-nos unes 4 hores entretinguts, expressant el que pensem en tots aquests casos i fent preguntes a l’autor sobre tots aquests temes.

1 comentari:

Víctor ha dit...

Per a mi va ser molt enriquidor estar amb vosaltres. Moltíssim. Per això les quatre hores em van passar volant. De fet, crec que si l'endemà no hagués estat un dia feiner i alguns havien de matinar encara ens hi hauríem estat un parell d'hores més. El tema, és clar, era apassionant i tothom va ser molt sincer a l'hora d'expressar coses personals en aquesta matèria. Això hi va ajudar força.

Sempre que en tinc ocasió, recomano aquest local perquè en conservo un record molt bonic gràcies a la calidesa de les persones que van tenir l'amabilitat de llegir-se els meus llibres i de venir aquella nit.

Moltíssimes gràcies,

Víctor Alexandre